EXPERTISE | DIENST

International Business


De toenemende globalisering leidt voor veel bedrijven tot internationale vraagstukken. Internationaal zakendoen biedt enorme kansen, maar kan door de hoeveelheid regels onoverzichtelijk worden. Wij begeleiden u met onze fiscale en juridische kennis en creëren voor u de meest optimale en overzichtelijke situatie. 

Persoonlijk en professioneel

Onze specialisten binnen het team International Business weten wat er bij internationaal zakendoen komt kijken en begeleiden u in de stappen die gezet moeten worden. Aan kennis geen gebrek, zowel fiscaal, arbeidsrechtelijk als financieel. Tegelijkertijd werken wij ook vanuit een praktische inslag: persoonlijk, betrokken en snel. Wij combineren het beste van twee werelden, zodat u verder komt!

“Globalisering is niet te stoppen. Door de toenemende complexiteit van (belasting)wetgeving is een goede begeleiding noodzakelijk en kennis van de markten, gewoonten en regelgeving aan beide kanten. Elke ondernemer die het avontuur in het buitenland aangaat kan rekenen op onze kennis en vooral onze inzet.”

Erik Klop, Belastingadviseur

In control

Naast fiscale en juridische begeleiding in de opstartfase, wilt u ook grip houden op de ontwikkeling en voortgang van uw buitenlandse activiteiten. Visser & Visser ondersteunt u bij de inrichting van de administratie en het opstellen van de periodieke voortgangsrapportages. Met onze tools heeft u 24/7 inzicht in de financiële gang van zaken. 

Internationaal netwerk

Visser & Visser is aangesloten bij PrimeGlobal, een internationaal netwerk van accountantskantoren met 350 leden in meer dan 90 landen. Regelmatig ontmoeten wij leden van dit netwerk op congressen, vaktechnische bijeenkomsten en persoonlijke ontmoetingen. Samen met onze netwerkpartners van PrimeGlobal maken wij uw internationale ambities tot een succes!

Meer over international business?

Visser & Visser Internationaal werkt vanuit ons accountantskantoor in Amsterdam en in Rotterdam (UK en US) en Doetinchem (German desk). Ook vanuit onze andere vestigingen adviseren wij u graag! 

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur