EXPERTISE | DIENST

Online administratie

Of u nu een tandartspraktijk, advocatenkantoor of meubelmakerij hebt; er is geen ontkomen aan de financiële administratie. Team Online van Visser & Visser helpt u graag uw financiële administratie te automatiseren en neemt u daarmee veel werk uit handen. Wij hebben de techniek en de expertise in huis om tijd te winnen.

 

Wel zo efficiënt

Financiële administratie: het hoort erbij maar is vaak niet het onderdeel van ondernemen waar u nu warm voor loopt of goed in bent. Wij richten uw administratie slim en op maat voor u in, zodat u er zo min mogelijk werk aan heeft. Dat doen we met bewezen applicaties, die we waar nodig slim aan elkaar koppelen om ze optimaal te laten aansluiten bij uw financiële processen. Van inkoop tot verkoop, van boekhouding tot rapportage: handmatige handelingen zijn voortaan verleden tijd. U voert eenmalig in en de rest gaat vanzelf. Dat scheelt!

 

Basis op orde

Met een geautomatiseerde, online administratie zijn uw financiën in de kern goed geregeld. Daardoor heeft u er simpelweg minder omkijken naar. Tegelijk hebt u méér inzicht, want op het dashboard ziet u in één oogopslag hoe het er financieel gezien voor staat. U komt niet voor verrassingen te staan. Ook wordt met een geautomatiseerd systeem het risico op menselijke fouten geminimaliseerd. Zo gaat u aan het eind van de dag naar huis met het geruste gevoel dat u alles onder controle heeft en niets over het hoofd ziet.

 

“Wij zijn gedreven om het ‘noodzakelijke kwaad’ van administreren voor onze klanten tot een minimum te beperken. We helpen u aan een gesmeerd administratief proces dat loopt als een trein. Zó gesmeerd, dat het zelfs leuk wordt!”

Timo van Houdt, Commercieel projectmanager

 

Team Online

Visser & Visser was één van de eerste kantoren die overging op het gebruik van Twinfield. Dat zegt u misschien weinig, maar betekent dat we al vanaf het begin nauw betrokken zijn bij innovatieve oplossingen op het gebied van financiële administratie. Onze projectmanagers en applicatiespecialisten hebben samen een brok aan ervaring, zijn nieuwsgierig en creatief, denken out of the box en bijten zich vast tot de beste oplossing staat. Daarbij zitten we dichtbij het vuur; we werken intensief samen met applicatieleveranciers en volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur