Zoekt u een betrokken accountant of belastingadviseur? Ons accountantskantoor in Barendrecht bestaat uit ervaren professionals die uw onderneming vooruit helpen met een totaaladvies. Onze accountants signaleren kansen, staan naast u als ondernemer en voorzien u van actuele informatie waarmee we samen uw onderneming (bij) kunnen sturen. Want samen komen we verder! Onze belastingadviseurs verzorgen voor u de aangiftes voor de belastingen voor uw onderneming. Benieuwd waar ons advieskantoor in Barendrecht uw onderneming bij kan helpen?

Neem direct contact op

 

Meer dan een accountantskantoor in Barendrecht

Bij Visser & Visser krijgt u van ons meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze accountants en belastingadviseurs in Barendrecht starten met u een nauwe samenwerking waarbij we advies geven bij de cijfers. Op deze manier heeft u actueel inzicht in de bedrijfssituatie en profiteert u van innovatie als onze gezamenlijke kracht. Onze professionals maken de verbinding tussen mens en data, want innovatie brengt ons samen verder. Wij voorzien u graag van waardevol advies op strategisch niveau en fiscaal gebied. Zo helpen wij u om winstgevender te worden.

“De collega’s van Visser & Visser Barendrecht hebben passie voor hun vak en staan klaar om de ondernemers uit de regio van dienst te zijn.”

Marco Ruit, Accountant

 

Innovatie brengt ondernemers in Barendrecht verder

Op ieder moment van de dag inzicht in de resultaten van uw onderneming verkrijgen? Dankzij het dashboard dat iedere klant van Visser & Visser Barendrecht verkrijgt, kunt u periodiek uw financiële situatie volgen in een duidelijk visueel overzicht. Uw administratie wordt dankzij digitale hulpmiddelen als deze vele malen efficiënter. Ook wanneer u andere wensen heeft voor het dashboard, zoals de toevoeging van operationele inzichten, is dit allemaal mogelijk. Innovatieve technieken zorgen voor een vooruitstrevende bedrijfsstrategie. 

Onze accountants & belastingsadviseurs kijken vooruit

Als uw accountant in Barendrecht staan we zowel op het zakelijke vlak als op het privégebied naast u. We kijken graag samen met u vooruit, maar zijn daarbij absoluut niet bang om ook anders te kijken.

 

Accountancydiensten door Visser & Visser

Elke onderneming is uniek. Daarom bieden wij altijd een maatwerkoplossing aan. Met het beste resultaat voor ogen voor uw onderneming, bieden wij u vele diensten aan. Onze accountancydiensten variëren van het inboeken van de administratie tot het geven van strategische adviezen en belastingadvies. Onze accountants in Barendrecht pakken alle zaken voor u op waar u zelf de tijd of kennis niet voor hebt. 

Maatwerk en belastingadvies op maat 

Onze belastingadviseur in Barendrecht gaat deskundig en efficiënt te werk. In vrijwel alle gevallen is de aangifte het sluitstuk van een op uw bedrijf toegespitst advies over de meest optimale fiscale situatie. Wij bieden doordachte en duidelijke belastingadviezen voor uw onderneming in Barendrecht. Onze accountants en belastingadviseurs maken maximaal gebruik van de faciliteiten die door de wetgeving worden geboden. Een discussie met de Belastingdienst gaan onze belastingadviseurs dan ook niet uit de weg. Hierdoor ontstaan oplossingen waarmee u geld kunt besparen.


Specialistische kennis over fiscale en juridische zaken

Onze financieel specialisten zijn uitermate goed thuis in de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Buiten dit specialisme hebben onze accountants en belastingadviseurs veel kennis van bedrijfsopvolging en -overname. In de praktijk lopen deze ingrijpende processen veel soepeler als er fiscaal tijdig geanticipeerd is. Het proces loopt dan niet alleen sneller, maar bespaart u ook veel geld.

 

Accountants- en belastingcontrole in Barendrecht

Horizontaal Toezicht is een vorm van risicoanalyse die wordt toegepast in de belastingscontrole. Veel ondernemingen zijn in de afgelopen jaren door onze belastingadviseurs begeleid naar Horizontaal Toezicht. Ook uw onderneming in Barendrecht heeft de mogelijkheid om via ons eigen convenant te profiteren van alle voordelen van Horizontaal Toezicht. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Alle leden zijn gebonden aan strikte beroepsregels en een eigen tuchtrechtspraak.

 

Heeft u een accountant of belastingadviseur nodig in Barendrecht?

Woont u in Barendrecht of is uw bedrijf gevestigd in Barendrecht of omgeving en heeft u vragen? Of wilt u kennismaken met één van onze specialisten? Vanuit ons administratiekantoor aan de Bijdorp Oost in Barendrecht opereren we in de wijde omgeving van Barendrecht. Onze accountants en belastingadviseurs in Barendrecht staan voor u klaar om u verder te helpen met al uw vragen over uw onderneming en de cijfers. Met onze kennis en ervaring zijn we u graag van dienst.

Ook wanneer u een accountant of belastingadviseur zoekt voor uw bedrijf in Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht of Strijen staan wij voor u klaar. Ondernemers uit de hele regio Voorne-Putten, Ridderkerk, Rotterdam Rijnmond en de Hoeksche Waard helpen wij namelijk graag groeien. Visser & Visser beschikt over accountantskantoren in heel Nederland.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}