Voor een betrokken accountant of belastingadviseur in Gorinchem en omstreken bent u bij Visser & Visser aan het juiste adres. Onze accountants en belastingadviseurs zijn ervaren professionals die u niet alleen voorzien van cijfers, maar ook van advies. Daar zit onze meerwaarde in. We signaleren proactief kansen en staan naast u als ondernemer. Samen komen we verder! 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Onze meerwaarde: samenwerking pur sang

Onze accountants in Gorinchem geven u informatie waarmee u uw onderneming kunt (bij)sturen. Maar bij Visser & Visser krijgt u meer dan alleen de gevraagde cijfers. Wij voorzien u van advies op strategisch niveau en fiscaal gebied. Op deze manier helpen wij u om winstgevender te worden. Dit doen wij niet op afstand, maar naast u: we gaan vanuit ons accountantskantoor in Gorinchem voor een optimale samenwerking waarbij we gezamenlijk streven naar actueel inzicht en innovatie. Zo maken we de verbinding tussen mens en data, want vernieuwing in uw onderneming brengt ons samen verder. 

Totaaladvies voor ondernemingen

Middels een actueel dashboard wordt uw financiële situatie helder en grafisch weergeven. Hierdoor kunt u in een oogopslag zien hoe uw onderneming ervoor staat, waar u ook bent. Maar nog belangrijker dan de cijfers van vandaag de dag, zijn uiteraard de cijfers van morgen. Waar wilt u heen met uw bedrijf? En wat zijn uw toekomstdromen privé? Ook voor totaaladvies rondom uw bedrijfsstrategie denken wij met u mee. Zo hebben we veel ervaring met familiebedrijven, overnames, uitbreidingen, organisatorische veranderingen en inkomensvoorzieningen voor later. Onze accountants in Gorinchem staan voor u klaar als sparringpartner. Een persoonlijke coach op het gebied van bedrijfsadvies, gewoon vanuit ons accountantskantoor in Gorinchem. 


totaaladvies voor ondernemingen in Gorinchem

Accountantskantoor met maatwerk

Onze accountants en belastingadviseurs in Gorinchem kijken samen met u vooruit, zowel op zakelijk vlak als op het privégebied. En omdat elke onderneming uniek is bieden wij een maatwerkoplossing aan. Wij geven u doordacht en duidelijk belastingadvies voor uw onderneming in Gorinchem. Hierdoor ontstaan oplossingen waarmee u geld kunt besparen. 

Onze accountants zijn financieel specialisten

Als ondernemer in Midden-Nederland weet u dat u te maken kunt hebben met financieel en/of juridisch ingewikkelde zaken. Onze accountants en belastingadviseurs in Gorinchem zijn financieel specialisten die goed thuis zijn in de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Daarnaast weten onze accountants en belastingadviseurs alles van bedrijfsopvolging en -overname. 

Accountant Gorinchem: een greep uit onze diensten

Visser & Visser heeft een breed aanbod aan diensten. Daarnaast kijken we mee met uw onderneming in Midden-Nederland en zijn we flexibel. Bekijk hier een greep uit onze diensten. Heeft u een specifieke vraag of kwestie? Neem contact op met onze accountant in Gorinchem.  

Zoekt u een accountant of belastingadviseur in Gorinchem? 

Is uw bedrijf gevestigd in Gorinchem en omgeving? Of woont u in Gorinchem en heeft u vragen of advies nodig? Wilt u kennismaken met één van onze accountants in Midden-Nederland? Vanuit ons accountantskantoor aan de Einsteinstraat 2 in Gorinchem zijn we u graag van dienst. Van half negen tot vijf uur kunt u ons bereiken voor belastingadvies en andere accountancy-vragen. 

Zoekt u een accountant of belastingadviseur voor uw bedrijf in de omgeving van Gorinchem zoals in Nieuwegein, Houten, Zaltbommel, Werkendam, Sliedrecht of Hardinxveld-Giessendam? Neem dan contact met ons op. Wij helpen ondernemers uit de regio graag groeien. Visser & Visser beschikt over accountantskantoren in heel Nederland. 

Onze accountants en belastingadviseurs in Gorinchem staan voor u klaar. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over uw onderneming en uw cijfers. Met onze kennis en ervaring zijn we u graag van dienst. Wij zeggen niet voor niets: samen kom je verder. 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}