Bij Visser & Visser geloven we in samenwerking. Zoekt u een betrokken accountant of belastingadviseur in Oud-Beijerland die samen met u werkt aan het (bij)sturen van uw onderneming door middel van cijfers en advies? Onze accountants in Oud-Beijerland geven u méér dan alleen cijfers. Wij staan naast de ondernemer, want samen komen we verder. Lees meer over ons accountantskantoor in Oud-Beijerland en maak kennis met onze financieel adviseurs.

Neem direct contact op

Accountant in Oud-Beijerland

Omdat onze accountants en belastingadviseurs uit de Hoeksche Waaard vooruit kijken, staan we zowel op het zakelijk vlak als op privégebied naast u. We geven u alle informatie om uw onderneming op de juiste manier (bij) te sturen. We signaleren proactief kansen, zodat we hier samen op kunnen anticiperen. Bij Visser & Visser Oud-Beijerland geloven we enorm in deze vorm van samenwerking.

Actueel inzicht in uw onderneming is ons uitgangspunt, innovatie is onze gezamenlijke kracht. Daarom krijgt u van ons meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze belastingadviseurs, financieel adviseurs en accountants in Oud-Beijerland geven u gedegen bedrijfsadvies bij de cijfers. Zo voorzien wij u van waardevol advies op strategisch niveau en fiscaal gebied en helpen wij u winstgevender te worden, maar ook om de toekomst van uw onderneming in de Hoeksche Waard zeker te stellen.

Financieel advies: verbinding tussen mens en data

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze financieel adviseurs in Oud-Beijerland maken verbinding tussen mens en data. Daarom beschikken wij over onze eigen IT- en automatiseringsproducten. Hiermee geven wij u actueel inzicht in uw onderneming. Innovatie is onze gezamenlijke kracht en brengt ons samen verder.

Eén van de tools die onze accountants in Oud-Beijerland gebruiken is de online jaarplanner. Met deze innovatietool heeft u op elk moment van de dag inzicht in de resultaten van uw onderneming. Wij delen uiteraard ook alle bevindingen van uw onderneming uit het dashboard. Door deze manier van werken kunnen we kansen vroegtijdig signaleren.

Financieel adviseurs in Oud-Beijerland

Bij Visser & Visser werken financieel specialisten die goed thuis zijn in diverse fiscale en juridische kwesties. Eén van die specialisaties waar onze accountants goed in thuis zijn, is de fiscale en juridische optimalisatie van de positie van de directeur-grootaandeelhouder (dga-advisering). Zij kunnen u hier perfect in adviseren. Daarnaast hebben onze accountants en belastingadviseurs veel kennis van bedrijfsopvolging en -overname. Heeft u hier vragen over? Neemt u dan contact op. Het proces loopt sneller en kost minder als er fiscaal tijdig op geanticipeerd is.

Financiële diensten

Bekijk hier het aanbod van onze diensten. Bij Visser & Visser kijken we mee met uw onderneming en zijn we flexibel in onze diensten. Bekijk hier het aanbod van onze diensten. Heeft u een specifieke vraag of kwestie? Neem dan contact op met onze accountant in Oud-Beijerland. We denken graag met u mee.

 • Inrichten of voeren van uw administratie
 • Samenstellen jaarrekening
 • Verrichten periodiek fiscaal werk
 • Verzorgen salarisadministratie
 • Controle en certificering van financiële verantwoordingen
 • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting
 • Begeleiding bij financiële meerjarenplanning
 • Belasting Advisering
 • IT dienstverlening
 • Consultancy
 • HRM-advies

 

Cases van ondernemers in de Hoeksche Waard

Veel ondernemers in de Hoeksche Waard weten de weg naar hun accountant van Visser & Visser Oud-Beijerland inmiddels te vinden. Lees hier meer cases van andere ondernemers en ontdek wat de accountants en belastingadviseurs van Visser & Visser voor u kunnen betekenen.

Zoekt u een accountant of belastingadviseur in Oud-Beijerland?

Is uw bedrijf gevestigd in Oud-Beijerland of woont u in Oud-Beijerland en bent u op zoek naar een accountant of belastingadviseur? Wilt u kennismaken met één van onze fiscale of juridische specialisten? Wij werken vanuit ons administratiekantoor aan de Maseratilaan 12 in Oud-Beijerland. U kunt ons van half negen tot vijf uur bereiken voor belastingadvies en andere accountancy-vragen.

Visser & Visser beschikt over accountantskantoren in heel Nederland. Zoekt u een accountant of belastingadviseur voor uw bedrijf in de omgeving van Oud-Beijerland, zoals Zuid-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Westmaas, Maasdam, Poortugaal, Rhoon, Puttershoek of ‘s Gravendeel? Onze accountants werken in de Hoeksche Waaard en omgeving.

Onze accountants en belastingadviseurs in Oud-Beijerland staan voor u klaar om u verder te helpen met al uw vragen over uw onderneming en de cijfers. Met onze kennis en ervaring zijn we u graag van dienst.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
 • Icon Copy 3 Professioneel advies
 • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
 • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur