Bent u op zoek naar een betrokken accountant in Dordrecht? De ervaren accountants en financieel adviseurs van Visser & Visser kijken samen met u naar de cijfers en voorzien u van advies op maat. Ons team in Dordrecht houdt daarnaast het resultaat van uw onderneming voor ogen, signaleert proactief kansen, spart met u mee over uw totale bedrijfsstrategie en staat naast u als ondernemer.

NEEM CONTACT OP

Onze accountancydiensten

Onze accountants en belastingconsulenten in Dordrecht bieden vele diensten aan. Denkt u bijvoorbeeld aan het inboeken van administratie, maar ook het geven van strategische adviezen en belastingadvies. Wij stellen ons altijd flexibel op zodat u alle zaken waar u zelf de tijd of kennis niet voor heeft, met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

Wij weten dat elke onderneming uniek is. Daarom bieden wij altijd een maatwerkoplossing aan en houden we het beste resultaat voor uw onderneming voor ogen. Innovatie is een belangrijk kernpunt. Bij Visser & Visser geloven we dat innovatie onze gezamenlijke kracht is bij een optimale samenwerking. Samen met de professionals van onze vestiging in Dordrecht ontdekt u hoe de verbinding tussen mens en data uw werk stukken efficiënter en succesvoller kan maken. 

Diensten van ons accountantskantoor in Dordrecht

Bekijk hier het aanbod van onze diensten. Heeft u een specifieke vraag of kwestie? Neem dan contact op met onze belastingconsulent of accountant in Dordrecht. 

 

Financieel advies én strategisch advies

Onze meerwaarde zit in het geven van advies bij de cijfers. En daarom geven wij bij Visser & Visser meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze accountants in Dordrecht voorzien u van de juiste cijfers, maar ook van advies om uw Zuid-Hollandse onderneming (bij) te sturen op strategisch niveau. Als ondernemer staat u er namelijk niet alleen voor. Wij begrijpen uw financiële en organisatorische bedrijfssituatie en helpen u op een vooruitstrevende manier verder.

De cijfers van vandaag de dag zijn van belang, maar ook de toekomst van uw onderneming verdient aandacht. Als uw sparringpartner denken wij met u mee over de uitbreiding, een bedrijfsoverdracht, inkomensvoorziening voor later en meer strategische thema's. Dankzij onze ruime ervaring met gelijksoortige bedrijven, branches en situaties voorzien onze accountants in Dordrecht u van een gedegen financieel advies.  

 

Vooruitstrevend dashboard met actuele inzichten

Onze financieel adviseurs en accountants in Dordrecht werken met de meest moderne automatiseringsproducten. Op deze manier kunnen we aan de hand van onze eigen IT-producten monitoren hoe uw onderneming ervoor staat. Dankzij een duidelijk en grafisch dashboard kunt u waar en wanneer u bent in één oogopslag zien hoe uw onderneming er financieel voor staat. Zo kunnen we samen de kansen vroegtijdig signaleren. Proactief te werk gaan, noemen we dat! 

 

Financieel advies vanuit Dordrecht

Zowel op zakelijk vlak als op privégebied staan onze accountants in Dordrecht naast u. We kijken samen met u vooruit. Daarnaast zijn we niet bang om ook met een andere, vernieuwende blik te kijken. Vanuit ons accountantskantoor in Dordrecht werken we in de hele regio, zodat we goed weten wat er speelt. Veel ondernemers weten de weg inmiddels te vinden naar Visser & Visser. Bent u benieuwd naar cases van ondernemers uit de regio? 

Lees hier verhalen van ondernemers uit de regio.

Zoekt u een accountant in Dordrecht?

Zoekt u een accountant voor uw bedrijf dat is gevestigd in Dordrecht? Of wilt u kennismaken met één van onze accountants, belastingadviseurs of financieel adviseurs in Zuid-Holland? U bent van harte welkom in ons pand aan de Amstelwijckweg 15 in Dordrecht. Van half negen tot vijf kunt u ons bereiken voor belastingadvies en accountancyvragen.

Ook wanneer u een accountant of belastingadviseur zoekt voor uw bedrijf in de Hoeksche Waard, op Voorne-Putten of in Rotterdam Rijnmond staan wij voor u klaar. Zo werken we bijvoorbeeld als accountant in Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam, Werkendam en Hendrik-Ido-Ambacht. Wij helpen ondernemers uit de regio graag groeien. Visser & Visser beschikt over accountantskantoren in heel Nederland.

 

Onze accountants en belastingadviseurs staan voor u klaar

Onze accountants en belastingadviseurs in Dordrecht staan voor u klaar om u verder te helpen uw onderneming te laten groeien. Wij voorzien u graag van de juiste cijfers met advies op maat. Wij zijn u graag van dienst met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring. Kom gerust langs bij ons accountantskantoor in Dordrecht!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}