Welkom bij Visser & Visser, uw betrouwbare partner in Zwolle en omgeving voor vooruitstrevend totaaladvies op financieel en fiscaal gebied. Onze ervaren accountants en belastingadviseurs staan klaar om u te helpen bij bedrijfsstrategie, signaleren proactief en zorgen voor een optimale fiscale situatie voor uw onderneming. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om goed geïnformeerd te zijn over uw administratieve en belastingzaken. Daarom bieden wij proactief advies dat is afgestemd op uw specifieke zakelijke behoeften. Of u nu een startende onderneming heeft of al jarenlang actief bent, onze experts zijn er om u te ondersteunen op elk vlak.

Neem direct contact op


Accountantskantoor Visser & Visser

Ons team van specialisten staat klaar om uw aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenk- en erfbelasting nauwkeurig en tijdig te verzorgen. Met onze diepgaande kennis van de lokale markt en fiscale wetgeving, kunnen we ervoor zorgen dat u geen kansen mist om uw belastingdruk te optimaliseren.

Naast onze expertise op het gebied van belastingadvies, bieden wij ook totaaladvies voor uw bedrijfsstrategie. Of het nu gaat om financiële planning, risicobeheer of groeistrategieën, wij zijn hét accountantskantoor dat u in Zwolle en omstreken verder helpt.

Kies voor Visser & Visser als uw fiscale partner en samen komen we verder! Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en te ontdekken hoe wij uw onderneming naar nieuwe hoogtes kunnen brengen.

 

“Zwolle is een sterk groeiende regio met een rijke diversiteit aan mkb-bedrijven. Wij richten ons op ambitieuze ondernemers, die behoefte hebben aan een adviseur die op meerdere vlakken kan meedenken.”

Erwin Draaijer, Accountant


Brede dienstverlening in Zwolle

Bekijk hier het aanbod van onze diensten. Heeft u een specifieke vraag of kwestie? Neem dan contact op met onze belastingconsulent of accountant in Zwolle. 


Ontdek onze diensten


Meer dan alleen cijfers

Onze accountants en belastingadviseurs in de regio Zwolle denken vooruit. Daarom bieden wij u meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze experts in Zwolle voorzien u van advies bij de cijfers, zodat u alle benodigde informatie heeft om uw onderneming in de regio Zwolle op de juiste manier te leiden. Wij streven ernaar uw winstgevendheid te vergroten door waardevol strategisch en fiscaal advies te verstrekken. Op deze manier richt u zich niet alleen op de huidige cijfers, maar maakt u ook uw toekomstvisie werkelijkheid.


We zijn er op ieder moment in je carrière

Helemaal opgaan in de cijfers. Elke dag op pad naar klanten. Of de vrijheid krijgen om het zelf in te vullen. Waar ga jij van aan? Samen maken we van jouw droom een doel. Want bij Visser & Visser ben je altijd van betekenis. Voor je collega’s, voor ondernemers en voor de wereld om ons heen. Dat is zinvol tijd besteden. Dát is werken bij Visser & Visser.


Bekijk onze vacatures

 

Visser & Visser, dé accountant in Zwolle en omgeving

Is uw bedrijf gevestigd in Overijssel en heeft u een financiële uitdaging waar wij als accountantskantoor bij kunnen helpen? Vanuit onze vestiging in Zwolle hebben wij gespecialiseerde accountants die graag met u kennismaken. Leg gerust uw vraagstuk bij ons neer en wij zorgen dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bent u op zoek naar een accountant in de omgeving van Zwolle, zoals Kampen, Genemuiden, Staphorst, Dalfsen en Wezep? Vanuit ons accountantskantoor helpen we u graag! 

 

Niet alleen dé accountant in Zwolle en omgeving

Visser & Visser is een organisatie met meer dan 450 specialisten op het gebied van financiele en fiscale vraagstukken. Omdat wij geloven in de kracht van lokaal hebben wij op iedere vestiging contactpersonen bij u uit de regio. Naast dé accountant in Zwolle vindt u uw financiële partners ook in: Amsterdam, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Goes, Gorinchem, GoudaMiddelharnisOud-Beijerland, Ridderkerk en Rotterdam.

 

 

 

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}