Is uw bedrijf op zoek naar een persoonlijke partner voor accountancy en internationale vraagstukken? Welkom bij Visser & Visser Amsterdam. Wij zijn een regionaal kantoor, maar maken ook trots deel uit van de landelijke organisatie Visser & Visser. Samen met ruim 400 medewerkers bedienen we het volledige spectrum aan financiële dienstverlening. We geloven dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met u. We ondersteunen u in alle aspecten van uw ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. 

Bekijk onze brede dienstverlening

 

Zoekt u een accountant in Amsterdam?

Ons team in de hoofdstad van Nederland bestaat uit ervaren accountants, belastingsadviseurs, fiscalisten en financieel adviseurs die uw organisatie van een totaaladvies kunnen voorzien. Bovendien is onze vestiging in Amsterdam als internationaal georiënteerd kantoor aangesloten bij het PrimeGlobal-netwerk. Hoe ver uw ambities ook reiken: Visser & Visser Amsterdam realiseert ze samen met u.

Om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten met uw onderneming in Noord-Holland, heeft u actuele stuurinformatie nodig waar u op kunt bouwen. Onze accountants in Amsterdam voorzien u van deze informatie, signaleren proactief kansen en staan naast de ondernemer. Want samen komen we verder.

“Globalisering is niet te stoppen. Door de toenemende complexiteit van (belasting)wetgeving is een goede begeleiding noodzakelijk en kennis van de markten, gewoonten en regelgeving aan beide kanten. Elke ondernemer die het avontuur in het buitenland aangaat kan rekenen op onze kennis en vooral onze inzet.”

Erik Klop, Belastingadviseur

 

Meer dan een accountantskantoor

Bij Visser & Visser Amsterdam krijgt u van ons meer dan alleen de gevraagde cijfers. Onze meerwaarde zit in het geven van advies bij de cijfers. Onze accountants, belastingconsulenten, financieel adviseurs en fiscalisten in Amsterdam voorzien u daarom niet alleen van de juiste cijfers, maar ook van advies om uw onderneming op de juiste manier (bij) te sturen. Dit alles voeren wij altijd samen met en in overleg met u uit, want bij Visser & Visser geloven we in samenwerking. Uw accountant uit Noord-Holland creëert dan ook de verbinding tussen mens en data om uw onderneming verder te helpen. 

 

Accountant in Amsterdam verbindt mens en data

Vanuit twee van onze culturele waarden, 'menselijk' en 'innovatief', verbinden wij data en mens. Praktisch gezien vertalen wij data-analyse, dashboards en jaarrekeningen samen met u naar nuttig en bruikbaar advies. Als klant van Visser & Visser Amsterdam krijgt u een dashboard aangeboden waarin u periodiekinzicht verkrijgt in uw financiële situatie. Een helder en grafische overzicht maakt de cijfers toegankelijk! 

Innovatie in het MKB is van groot belang. Bij Visser & Visser zijn we hier continu mee bezig. Ook onze accountants en financieel adviseurs in Amsterdam gebruiken de meest moderne automatiseringsproducten om te monitoren hoe uw onderneming ervoor staat. Zij vormen een proactieve sparringpartner en brainstormen graag met u mee om tot een gedegen bedrijfsadvies te komen. Een nieuwe strategie? Bedrijfsoverdracht? Uitbreiding? Of voorbereiding op uw oude dag? Naast controle van de cijfers, stelt uw persoonlijke fiscalist ook al deze aspecten van een onderneming aan de kaak. 

 

Kennismaken met een accountant of belastingadviseur in Amsterdam?

Woont u in Amsterdam of is uw bedrijf gevestigd in Amsterdam en heeft u vragen? Of wilt u kennismaken met één van onze specialisten? Vanuit onze mooie locatie aan het Gustav Mahlerplein opereren we in de wijde omgeving van Amsterdam. Van half negen tot vijf uur kunt u ons bereiken voor belastingadvies en andere accountancyvragen in heel Noord-Holland. Dus ook wanneer u een accountant, fiscalist, financieel adviseur of belastingconsulent zoekt voor uw bedrijf in Amstelveen, Haarlem, Hoofddorp of Zaandam, staan wij voor u klaar. Ondernemers uit de regio helpen wij namelijk graag groeien. Visser & Visser beschikt bovendien over vestigingen in heel Nederland. 

Onze accountants en belastingadviseurs in Amsterdam staan voor u klaar om u verder te helpen met al uw vragen over uw onderneming en de cijfers. Met onze kennis en ervaring zijn we u graag van dienst. 

 

Ondernemen in Amsterdam

Als uw belastingadviseur en accountant in Amsterdam staan we zowel op zakelijk vlak als op privégebied naast u. We kijken graag samen met u vooruit, maar zijn daarbij niet bang om ook met een andere, vernieuwende blik te kijken. Dit doen we vanuit ons kantoor in Amsterdam, zodat we goed weten wat in uw regio speelt. Bent u op zoek naar een accountant in Noord-Holland die de regio goed kent? 

Lees hieronder verhalen van ondernemerse uit de regio. 

Contact met vestiging Amsterdam?

Wilt u Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs Amsterdam inschakelen om uw onderneming verder te helpen? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij helpen u met alle plezier!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}