EXPERTISE | DIENST

Digitalisering en data

Digitalisering & Data


Digitalisering is niet meer weg te denken uit de huidige bedrijfsvoering. Processen worden erop afgestemd en medewerkers worden er dagelijks mee geconfronteerd. Stilzitten is daarbij geen optie. Bij Visser en Visser geloven we dat er voor elke organisatie nog veel te winnen valt. Digitalisering biedt de kans om efficiënter te werken en klanten nieuwe waarde te bieden.

Visser en Visser helpt zowel bij het advies als de realisatie van de digitaliseringsprojecten. Met onze uitgebreide expertise in innovatieve technologieën helpen we onze klanten om de doelstellingen van digitale transformatie te bereiken. Digitalisering is dan ook een van onze kerncompetenties.

Onze expertise

Ons portfolio van ICT-oplossingen en -diensten is gebaseerd op twee bouwblokken:

Data, BI & Analytics

Wij helpen organisaties om datagedreven te worden en maximale waarde te halen uit hun data. Dit doen wij door het geautomatiseerd verzamelen en visualiseren van data en voorspellen van trends. We gebruiken hiervoor innovatieve technologieën, zoals Azure DataFactory, Self-service BI, Machine Learning en Artificial Intelligence. Het gaat daarbij niet alleen om techniek. Minstens zo belangrijk is een juiste data governance. We hebben ervaring in het opstellen en implementeren van data governance, en het sturen op datakwaliteit.

Business Applications

Om de primaire bedrijfsprocessen zoals financiën, HR, logistiek, verkoop en services te ondersteunen, adviseren, implementeren en beheren we krachtige businessapplicaties. We realiseren branchegeoriënteerde oplossingen (add-ons) en maatwerk om klantspecifieke businessprocessen te ondersteunen. Dit doen wij bijvoorbeeld in de branches energie, retail, logistiek, automotive en handel- en maakindustrie.

“Om als organisatie wendbaar en onderscheidend te blijven is het essentieel om data en techniek onderdeel te laten zijn van zowel de dagelijkse operatie als de strategische besluitvorming.”

Wilco Schellevis, Partner


Growteq, IT businessunit van Visser en Visser

Onze Businessunit Growteq richt zich specifiek op deze data en digitaliseringsvraagstukken.  De 45 collega’s van Growteq ondersteunen onze klanten – private bedrijven en publieke organisaties – met een breed portfolio aan oplossingen: advies over de datastrategie, business intelligence dashboards, (mobiele) applicaties, integraties en het realiseren van een 360 graden klantbeeld.

Meer over Growteq

Wilt u efficiënter en meer datagedreven werken met uw organisatie? Op de website van Growteq leest u interessante praktijkvoorbeelden en informatie over onze oplossingen.

 

 

 

 

 

Aanspreekpunt

Arnoud van der Heiden

Commercieel directeur Growteq Mail Arnoud van der Heiden

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur