Als geen ander voelt Bert-Jan aan hoe belangrijk het is om oog te hebben voor elkaar. Voor collega’s, voor klanten en voor familie. Bert-Jan maakt er tijd voor vrij. Benieuwd hoe hij daar bij Visser & Visser invulling aan geeft? Dat vertelt hij je graag!

Bert-Jan werkt als Relatiebeheerder bij Visser & Visser. Wat dat inhoudt? “Als er vragen, ontwikkelingen of onduidelijkheden spelen bij een klant of bijvoorbeeld in de regelgeving, gaat mijn telefoon. Ik ben het aanspreekpunt om daarbij te helpen. Adviseren, sparren en soms… een spiegel voorhouden. Dat is wat ik doe. Natuurlijk heb ik daar specialisten bij nodig; collega’s binnen Visser & Visser of mensen uit ons netwerk. Ik ben als het ware de regisseur. Ook ben ik verantwoordelijk voor het proces en de kwaliteit van het samenstellen van jaarrekeningen.”

 

Ingrediënten tot succes

Als Relatiebeheerder sta je dus in voor de kwaliteit die je team levert. Maar Bert-Jans verantwoordelijkheidsgevoel gaat verder dan dat. “Ik wil vooral dat collega’s goed in hun vel zitten. Dat ze het naar hun zin hebben. En dat ze de uitdaging die ze nodig hebben ook echt vinden. Daar wil ik zo veel mogelijk in ondersteunen. Het is van belang om daar aandacht voor te hebben.”


Een fijne samenwerking is voor hem onmisbaar, zegt hij. “Als je verantwoordelijk bent in je functie, wordt er van je verwacht dat jij alles weet. Maar je doet het altijd met elkaar. Zonder Fiscalisten, Assistent Accountants, ICT-specialisten en andere adviseurs ben ik ook niks. Samen serveren we een advies op maat. Omdat we beginnen bij de behoefte van de klant, is het nooit standaard. De belangrijkste ingrediënten voor een sterk advies zijn voor mij dat het praktisch haalbaar, zorgvuldig en toekomstbestendig is.”

 

Tijd voor elkaar

Dat Bert-Jan van maatwerk en kwaliteit houdt, merk je niet alleen aan zijn werk. “In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met mijn vrouw en kinderen. Wij vinden het echt heerlijk om lekker uit eten te gaan. En dan heb ik het niet over een snelle hap. Liever gaan we voor een avondvullend programma waarin we kleine gerechtjes delen. Als we het doen, dan doen we het goed!”

“Als er een basis is van gezelligheid, vertrouwen en goede harmonie… Dan haal je het beste in elkaar naar boven.”

De menselijke maat zie je dus overal in terug. Bert-Jan vertelt: “De grootste fouten maak je in je eentje, zeg ik altijd. Je moet het echt samen doen. Op het werk is het dan ook mijn rol om de juiste mensen samen te brengen. Ik vind het belangrijk dat je tijdens je werk een gezellige sfeer ervaart, dus niet alleen bij een teamuitje. Ik ben ervan overtuigd dat je daardoor de beste prestaties neerzet.”

 

Eén nieuwe vestiging, alstublieft

Bert-Jan heeft dus veel oog voor collega’s. Maar hoe is dat andersom? Hij vertelt: “Bij Visser & Visser krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen tot de adviseur die ik zou willen zijn. Ik kan mijn eigen accenten leggen en coaching vanuit allerlei hoeken helpt me daarbij. Zo verschoof mijn focus van de controlepraktijk naar de adviespraktijk. Je kunt daarin ook groter denken. Eind vorig jaar heb ik aangegeven dat ik graag een vestiging in Zwolle zou willen, en nu is die vestiging er ook. Er is dus veel vrijheid voor mijn eigen ontwikkeling en ondernemerschap. Dat omarm ik, zeker!”

VIND DE VACATURE VOOR JOU of lees meer op werken bij Visser & Visser.

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur