Christian de Goffau en Tim Treuren werken allebei als Junior Manager Audit bij Visser & Visser. Tim startte 7 jaar geleden en Christian besloot 6 jaar terug na een snuffelstage het team te komen versterken. In de tijd dat ze bij Visser & Visser werken is de Audit & Assurance-tak flink gegroeid, niet alleen in kwantiteit maar ook in kwaliteit.

“Onder de collega’s merk je dat er de wil is om elk jaar te verbeteren”, vertelt Tim. “Op het gebied van kwaliteit hebben we in de afgelopen jaren grote stappen gezet. Bijvoorbeeld met de optimalisering van het controlehandboek en een afdeling Vaktechniek die steeds groter en professioneler wordt. Het is de instelling die we met elkaar hebben, een stuk innovativiteit: hoe kunnen we de kwaliteit op peil houden en ook verbeteren?”
“Iedereen is gemotiveerd en gaat ervoor”, vervolgt Christian. “We werken in een relatief jong team en daardoor sluiten interesses en opvattingen al snel bij elkaar aan. Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook altijd ruimte voor een lolletje en persoonlijke aandacht voor elkaar.”

Kennis en ervaring

Net als dat er ruimte is voor ontwikkeling. Tim: “Hoe verder je komt, hoe meer vertrouwen je krijgt vanuit de organisatie. Je begint als starter met uitvoerend werk om feeling te krijgen met de praktijk en dingen te gaan begrijpen. Als je op een gegeven moment kennis en ervaring hebt opgebouwd groei je ernaar toe dat je ook eigen klanten krijgt. Dat begint met kleine stichtingen en worden naarmate je meer ervaring opdoet steeds grotere bedrijven. Gaaf om dat vertrouwen te krijgen van je collega’s.”
Dat vertrouwen wordt inmiddels ook weer doorgeven door Tim en Christian aan assistenten die zij aansturen. Christian: “We hebben bij Audit veel starters. Ik vind het leuk om hen te begeleiden en kennis over te brengen. Helemaal als je merkt dat het landt, geeft dat voldoening. Mooi om anderen te zien groeien en ontwikkelen.”

Kijkje in de keuken

Wat maakt je werk nu uitdagend? Volgens Christian zijn dat de diverse klanten waar hij over de vloer komt. “Je krijgt een kijkje in de keuken van heel veel verschillende bedrijven. Elk bedrijf is anders en heeft zijn eigen werkwijze. Dat maakt het werk voor ons divers en zorgt ervoor dat je veel ervaring op kunt doen. Soms wordt iets niet aangeleverd zoals je wilt, soms zit er frustratie waar je mee te maken krijgt. Dan is het een uitdaging om alles weer netjes glad te trekken en antwoorden te krijgen op je vragen.”

Vertrouwen

Hoewel ‘busy season’ ieder jaar weer een uitdaging is in de planning, heerst er bij Audit & Assurance een open cultuur waarin problemen bespreekbaar zijn. Tim: “Het gebeurt weleens dat je vastloopt in de planning, maar als het te gek wordt, kun je altijd even aan de bel trekken. Er is veel mogelijk om daarin met elkaar een oplossing te zoeken.” Je persoonlijke mentor is de uitgelegen persoon om dit soort uitdagingen mee te bespreken. “Elke collega binnen Visser & Visser heeft een mentor, iemand bij wie je terecht kunt met dit soort signalen. Het is goed om af en toe met je mentor te kunnen sparren over bepaalde situaties.”
En als er dan een deadline is die je niet haalt, dan kun je rekenen op je team. Christian: “Doordat je in onze organisatie snel vertrouwen krijgt, word je soms ook in het diepe gegooid. Het mooie is dat het meestal goed gaat en je vaak meer kunt dan je denkt. Als je toch vastloopt, is er is altijd wel een collega met meer ervaring die bij kan springen.”

Klaar om de uitdaging binnen onze Audit & Assurence-tak aan te gaan? Bekijk onze vacatures!

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter voor {{ employee.graduate_name }} en wij reageren binnen 2 werkdagen.

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur