Vierjarig sponsortraject

Samen verder met MAF

Ons doel voor 2024

Per 1 april 2019 is Visser & Visser een sponsortraject met MAF aangegaan voor 4 jaar. Elk jaar sponsort Visser & Visser € 50.000, zodat MAF het vliegtuig GA8 Airvan VH-MAH jaarlijks kan onderhouden. Daarnaast kun je als medewerker van Visser & Visser een bijdrage leveren door een eigen sponsoractie op te zetten. 

MAF

Mission Aviation Fellowship is een christelijke zendingsorganisatie met het hoofdkantoor in Nampa, in de Verenigde Staten. Ze heeft als belangrijkste doelstelling om luchttransport te bieden voor zendingsactiviteiten in moeilijk bereikbare gebieden in onder andere Oceanië en Afrika.

“Ons vliegtuig”

Het Ministerie van Volksgezondheid van Timor-Leste koos MAF als enige vliegmaatschappij voor alle ambulancevluchten op het eiland. De Democratische Republiek Timor-Leste is een land in Zuidoost-Azië of, afhankelijk van de definitie, in Oceanië. Het land bestaat uit de oostelijke helft van het eiland Timor, de eilanden Atauro en Jaco, en Oecusse, een politieke exclave van Oost-Timor, aan de westelijke zijde van het eiland, omsloten door West-Timor. West-Timor behoort tot Indonesië. Vóór de erkenning van onafhankelijkheid op 20 mei 2002 was Oost-Timor 24 jaar lang met harde hand bezet door Indonesië. Toen Oost-Timor in 2002 lid werd van de Verenigde Naties, koos het voor zijn Portugese naam Timor-Leste. 
Sinds 2014 heeft MAF twee vliegtuigen en twee piloten beschikbaar en op 11 april 2016 werd de 1000ambulancevlucht in 9 jaar tijd gevlogen.

www.maf.nl

Ik ben medewerker bij Visser & Visser en wil een MAF-actie starten

Start een actie

Deze content is alleen beschikbaar nadat u cookies heeft geaccepteerd.

GA8 Airvan VH-MAH

SPECIFICATIONS

Crew: 1
Capacity: 7 passengers
Length: 8.95 m
Wingspan: 12.28 m
Height: 3.89 m
Fuel capacity: 332 l
Maximum speed: 342 km/h

Start jouw actie

Meld je sponsoractie aan of stel een vraag

{{ errors.first("field_37") }}
{{ errors.first("field_38") }}
{{ errors.first("field_39") }}
{{ errors.first("field_42") }}
{{ errors.first("privacy") }}