EXPERTISE | DIENST

IT en data


Data is tegenwoordig overal. Denk alleen al aan de informatie in alle IT-systemen die u gebruikt. En dan is er nog data uit andere bronnen, zoals de gegevens over de bezoekers van uw website of social media-accounts. Het juist inzicht in deze data is cruciaal voor uw bedrijfsvoering. Data-gedreven beslissingen helpen u om de volgende stap te zetten en uw concurrentie voor te blijven. Visser & Visser loopt voorop op het gebied van digitale dienstverlening. Met onze businessunit Growteq hebben we het bewijs in huis. Growteq is dé specialist in het ontwerpen en implementeren van stuurinformatie dashboards. Onze Business Intelligence consultants beschikken over de technische kennis om relevante data uit de systemen te halen en op een betrouwbare en zinvolle wijze te presenteren in dashboards.

 

 

“Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en bieden veel mogelijkheden om processen beter en efficiënter in te richten. Organisaties staan voor de uitdaging hoe zij verbinding kunnen leggen tussen hun data en de vraag: wat werkt? Wij laten ons niet leiden door hypes of tools, maar altijd door de vraag hoe het beter kan.”

Wilco Schellevis, IT Adviseur

 

 

Sturen op cijfers

Wat is het voordeel van deze dashboards voor u? U heeft direct en snel inzicht in uw cijfers en bent daarmee verlost van een veelvoud aan tijdrovende Excelbestanden. Kritische prestatie-indicatoren (KPI's) geven met een enkel getal de status van een organisatieonderdeel aan. Met KPI-dashboards helpen we u bij het sturen van uw bedrijfsactiviteiten op verschillende niveaus. De KPI-dashboards tonen niet alleen de financiële performance, maar bieden ook operationele inzichten over verkopen, logistiek of voorraden. Met deze betrouwbare rapportages voorkomt u fouten en heeft u op elk moment inzicht in de juiste cijfers. Daarnaast staan onze relatiemanagers klaar om de dashboards met u te doorlopen en u verder te adviseren. 

 

Dashboard op maat

Cijfermatige vraagstukken zitten ons in de genen, maar wij zetten nog een stap verder. Wij gaan altijd op zoek naar het dashboard dat specifiek toegespitst is op uw organisatie. Wat zijn bijvoorbeeld de belangrijkste KPI’s? Of u nu op zoek bent naar relevante input voor beslissingen, een risico-inschatting moet doen of een performancemeting wilt, wij vertalen dit naar een dashboard op maat gemaakt. 

 

Meer over Growteq

Meer weten over de mogelijkheden van interactieve en klantspecifieke dashboards? Op de website van Growteq  leest u in welke branches wij ervaring en kennis hebben.

Lees onze blogs

Laat u inspireren door onze financiële en fiscale kennis

Het begint met contact

Laat uw gegevens achter en wij reageren binnen 2 werkdagen

{{ errors.first("firstname") }}
{{ errors.first("lastname") }}
{{ errors.first("residence") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("interest") }}
{{ errors.first("privacy") }}
  • Icon Copy 3 Professioneel advies
  • Icon Copy 3 Actueel inzicht in uw onderneming
  • Icon Copy 3 Een persoonlijke adviseur